1. dec, 2016

Hur tänker våra läkare?

Som alla vet är läkarna i dag oerhört skickliga framför allt på akuta, livräddande åtgärder t.ex. vid olyckor, hjärtinfarkter o.likn. Man kan t.o.m. byta ut organ som hjärtan, lungor, lever och njurar mot ”nya” donerade… Helt fantastiskt!

Desto märkligare är det att dessa läkare i vissa avseenden tycks vara totalt okunniga på andra områden – men uppträder som om de vore väldigt kompetenta även där (t.ex. när det gäller kost och nutrition). På senare tid har jag också fått flera upprörande vittnesbörd om läkare som närmast förbjudit sina patienter att använda sig av kolloidalt silver! Även i de fall där man inte t.ex. kan erbjuda cancerpatienter någon framgångsrik behandling och utgången är en säker död, så tycks man till varje pris vilja undvika kolloidalt silver – för att det ”kanske kan vara farligt”! Hur tänker man då?

I åtminstone några fall jag känner till har läkares agerande med stor sannlikhet kraftigt reducerat cancerpatienters möjligheter att bli av med sin sjukdom. Det är minst sagt upprörande med läkarnas bristande kunskaper på detta område! Det finns en hel del forskning på kolloidalt silver – som framgångsrikt använts i mer än 100 år. På senare tid har också kommit studdier som visar medlets förmåga att besegra cancer. Och att påstå att kolloidalt silver skulle vara farligt måste i huvudsak betraktas som ren vidskepelse! Den som vill veta mer om kollidalt silver kan t.ex. läsa här: http://www.svaradoktorn.se/425558358

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?