1. dec, 2016

Det går att förebygga och bota cancer

Det har i åtminstone 100 år funnits enkla botemedel mot cancer, men dessa har effektivt fördömts och förbjudits. De stora läkemedelsbolagen, som varje år tjänar miljarder på traditionell behandling av cancer, har – ofta i samarbete med korrumperade myndighetspersoner och köpta läkare – lyckats med detta. De som använt dessa naturliga botemedel mot cancer har botat tusentals patienter, men de har oftast till sist blivit åtalade och fällda – för användande av ”icke godkända medicinska metoder”. Att metoderna faktiskt fungerat har då ingen betydelse. Och de har blivit förbjudna att fortsätta med sin verksamhet. I vissa fall har myndigheterna gått in och fullständigt demolerat deras kliniker, beslagtagit och bränt alla journaler o.s.v. Därför tycks de flesta läkare i dag - åtminstone i Sverige – inte ens känna till att dessa metoder funnits (och fortfarande finns). Och att man med så enkla medel som en optimal kost, med tillskott av de vitaminer och mineraler som bidrar till ett välfungerande immunförsvar, kan förebygga och t.o.m. bota cancer, är något som läkarna vägrar tro på. De bryr sig inte ens om att kolla hur det faktiskt ligger till med detta. Det är helt enkelt för otroligt för dem. De kan bara inte förstå, att detta skulle vara möjligt! När jag själv med mitt eget liv som insats trotsade specialistläkarnas prognos om en snar död i min cancer, avstod från operation och i stället började ”äta mig frisk” – och blev frisk – så vill man egentligen inte tro mig… Detta trots att jag två år senare sitter där livs levande framför dem! Det är faktiskt en helt absurd upplevelse!

Amerikanske Ty Bollinger miste både sin far och sin mor i cancer (sedan de behandlats med skolmedicinens brutala metoder), samt fem andra nära anhöriga. Han har sedan vigt sitt liv åt att försöka ta reda på vad cancer egentligen är – och hur sjukdomen kan botas. Han har intervjuat något hundratal läkare och forskare som använder alternativa metoder, samt ett antal cancerpatienter som på detta sätt överlevt. På följande länk kan du se en del av hans intervjuer. För den som någorlunda behärskar engelska (amerikanska) går det här att få mycket nyttig information – för vissa säkert helt omtumlande.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?