19. nov, 2016

Varför inte kolloidalt silver mot MRSA?

Var och varannan dag hör och ser man numera rapporter om den skrämmande utveckling vi går till mötes med allt större spridning av multiresistenta bakterier - som MRSA. Det kommer snart att bli omöjligt att genomföra vanliga enkla kirurgiska ingrepp, utan att patienterna riskerar att drabbas av infektioner som ingen form av antibiotika klarar av. Vi har vant oss vid att kunna få hjälp mot infektioner via antibiotika, men snart är vi tillbaka till tiden före penicillinets upptäckt, då folk mycket ofta avled t.ex. i följderna av lunginflammation – och andra enklare infektioner. Överanvändning av antibiotika hos oss människor, och den förkastliga användningen vid djuruppfödning har bidragit till nuvarande situation.

Men finns det då inget vi kan göra? Jo, vi kan förstås försöka dra ner på onödig användning av antibiotika – och kanske i stället se till att vår föda innehåller de vitaminer, mineraler, spårämnen och essentiella aminosyror som bidrar till ett optimalt fungerande immunförsvar – som i så fall klarar av de flesta sjukdomsalstrande mikrober. Men det senare tycks de flesta läkare inte ha förstått. De är ”dresserade” till att i stället snabbt hitta ett farmakologiskt preparat till varje sjukdomssymtom – bl.a. därför att de stora läkemedelsbolagen tycks ha stort inflytande över läkarutbildningen. Om sjukdomars orsak åtgärdas och patienterna blir friska, så innebär det förstås ett inkomstbortfall för dessa företag, vars primära mål självklart är att dra in så mycket pengar som möjligt till aktieägare och investerare (precis som alla andra företag). Idealet ur deras synpunkt är naturligtvis, om patienterna kan hållas vid liv så länge som möjligt – med bibehållet behov av konstant medicinering. Där han man varit oerhört framgångsrika t.ex. vid behandling av diabetes och högt blodtryck, där en livslång medicinering makabert nog ses som närmast självklar!

Det fantastiska är nu emellertid, att vi sedan åtminstone 40 år har känt till, att det finns en annan lösning – i form av ”kolloidalt silver”. Detta enkla medel, som består av 99,999 % rent vatten och en ytterst liten det silverjoner och nanopartiklar av silver, klarar av nästan alla former av bakterier (inkl. MRSA) samt virus, amöbor, svamp och encelliga parasiter. Det är enkelt att framställa och använda och fantastiskt effektivt mot infektioner – och kan uppenbarligen enligt modern forskning också motverka cancer. Detta enkla medel har emellertid två nackdelar. För det första kan inget företag ta patent och tjäna stora pengar på det, eftersom det i princip med rätt utrustning kan tillverkas av vem som helst hemma i köket. Det är nog därför läkemedelsbolagen, samt okunniga läkare och myndigheter gör allt de kan för att få oss att tro att detta medel skulle vara farligt – eller åtminstone overksamt mot sjukdomar. På Livsmedelsverket överträffar man sig själva genom att påstå båda delarna!

Den andra ”nackdelen” är att det verkar så enkelt att nästan ingen tror att det fungerar (utom de som själva prövat).

Bara tanken att hela MRSA-problemet skulle kunna lösas med kolloidalt silver får nästan läkemedelsbolagens styrelser att gå i taket! Plötsligt skulle man kanske få lägga ner en stor del av den forskning man ägnar sig åt i ansträngningarna att hitta en ny form av antibiotika, som kan bli effektivt mot MRSA – och om man skulle hitta något sådant, så kunde det kanske slås ut av en så enkel och billig produkt som kolloidalt silver. Förfärliga tanke! Det FÅR bara inte vara sant!

Den som behärskar engelska hyfsat kan ta del av viktig information här: http://www.colloidalsilvercuresmrsa.com/mrsa_cure.htm

Annars går det också att få veta en del om kolloidalt på enkel svenska via denna länk: http://www.svaradoktorn.se/425558358

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?