18. nov, 2016

Svar på kommentar

Inkom följande kommentar till min föregående text om Livsmedelsverkets behandling av kolloidalt silver, aprikoskärnor och linfrön:

Har du några källor på det du påstår ovan? Rättegångsdokument eller liknande?

Svar: (Och anledningen till att jag skriver detta svar här är att kommentarsfunktionen på denna webbplats bara tillåter en mycket begränsad mängd tecken...)

För det första är jag glad över aktuell kommentar. Tack! Jag är mest van vid att mötas av en kompakt tystnad. Har desperat försökt få till stånd en dialog med läkare - men det verkar omöjligt... Och många av mina påståenden riskerar förstås att förstöra deras "världsbild", så jag kan förstå dem...

Men när det gäller din fråga, så skulle jag förstås aldrig publicera de påståenden jag gör, om jag inte vore alldeles säker på min sak. Och att jag använder så få vetenskapliga referenser beror på, att jag upptäckt att ingen orkar ta del av dem. Det vanliga dilemmat alltså: Om man skriver enkelt och rakt på sak, så blir man inte tagen på allvar - och om man skriver mer "vetenskapligt" med referenser till forskning, så orkar ingen läsa. En aning frustrerande!

Jag vet inte hur bekväm du är med engelska språket. De flesta vetenskapliga studier är även på detta område på engelska (amerikanska). Jag rekommenderar att du t.ex. läser min sida "Botemedel mot cancer". Direktlänk här: 

Använd de länkar som finns där!

En beskrivning av hur man genom förfalskning av dokument lyckades få Laetrile att framstå som verkningslöst har du här: http://www.whale.to/cancer/california_medical_association.html

Jag har lyssnat till en person som var inblandad i detta - och han var så upprörd att han knappt kunde prata.

Ett annat exempel, som inte berör just Laetrile, men ett annat cancerbotemedel, som på samma kriminella sätt smutskastades och slutligen förbjöds av FDA (Food and Drug Association - ungefär en kombination av vårt Livsmedelsverk och Läkemedelsverk). Det handlar om "Essiac" en örtmedicin, som användes av den kanadensiska sjuksköterskan René Caisse, som med den botade tusentals cancerpatienter. Hon förbjöds fortsätta med sin verksamhet - men kunde inte svika sina patienter, så hon fortsatte att ge gratis behandling i sitt eget hus fram till sin död. När hon avled kom kanadensiska hälsomyndighetens tjänstemän, tog sig in i hennes hus och lade beslag på alla hennes journaler - som samtliga brändes! Det skulle inte finnas kvar några bevis på att Essiac kunde bota cancer.

Eftersom cancer är en miljardindustri, så lever man farligt, om, man utmanar den och hotar dess gigantiska inkomster! Här kan du lyssna på René Caisse´s egen berättelse: https://www.youtube.com/watch?v=jojYLUwSjhI

Denna långa epistel var kanske inte direkt svar på din fråga, men om du vill ha mer konkreta "bevis", så får du höra av dig igen, så skall jag försöka gräva fram sådana. För övrigt kan du kanske googla "Ty Bollinger" vars intervjuserie "The Truth about Cancer" ger svar på de flesta frågor på dettas område...

Hälsn.

Sven Erik Nordin

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?