3. okt, 2016

Alla enkla botemedel mot cancer måste till varje pris undanröjas!

Redan på 1920-talet botade den kanadensiska sjuksköterskan Rene Caisse tusentals patienter med ett te, som framställdes av fyra olika växtbaserade ingredienser. Hon hade fått receptet av en indiansk medicinman. Rene Caisse vände på sitt efternamn och döpte den dryck hon framställde till ”Essiac Tea”. Hennes behandling var så enastående effektiv, att den etablerade medicinen kände sig hotad, och efter en tid förbjöd myndigheterna henne att fortsätta med sin verksamhet. Hon förföljdes och förhånades, åtalades och förbjöds att fortsätta bota cancer med detta ”icke godkända” medel, och Essiac Tea blev lagligen förbjudet att använda. Receptet finns här: http://www.svaradoktorn.se/427029039/4203342/posting/essiac-tea

Några år senare botade Harry Hoxsey i USA också tusentals cancerpatienter med sin metod – som byggde på ett antal örter. Han åtalades, förföljdes och förlöjligades i pressen på det mest förfärliga sätt. Vid de rättegångar Hoxsey tvingades genomgå uppträdde hundratals patienter som botats med hans metod och vittnade till hans förmån. Men det beaktades inte, och läkarna förklarade, att de inte ens behövde undersöka hans metod ”för de visste genom sin medicinska utbildning att hans metod inte kunde fungera”…

I början av 1970-talet lyckades den japanske forskaren Dr Kanematsu Sugiura vid kända ”New York’s Memorial Sloan Kettering Cancer Center” skapa ett effektivt botemedel mot cancer, vilket huvudsakligen byggde på ett ämne (amygdalin) som finns framför allt i aprikoskärnor. Detta preparat kallades Laetrile, och det fanns ingen tvekan om att det fungerade. Men Dr Kanematsu Sugiura tvingades av ledningen för Sloan Kettering Cancer Center att påstå att Laetrile INTE fungerade mot cancer. När en annan medarbetare på Sloan Kettering Cancer Center – Ralph Moss - 1974 inte stod ut med att ljuga om detta längre och avslöjade det hela vid en berömd presskonferens, blev han omedelbart avskedad, och följande arbetsdag fördes han ut från sin arbetsplats av beväpnade vakter!

Detta är bara några flagranta exempel på att enkla och effektiva botemedel mot cancer inte kan tolereras av skolmedicinen. I stället för att använda dessa biverkningsfria och billiga botemedel och rädda cancerpatienters liv, fortsätter man att via oerhört sofistikerade, tekniskt avancerade och fruktansvärt dyra forskningsinsatser söka efter lösningen på ”cancerns gåta”. Framgångarna är tämligen begränsade. Under tiden dör alltså cancerpatienter varje dag – utan att ens få veta, att det finns alternativ till skolmedicinens brutala behandlingar.

När jag själv använt mig av en enkel och ”naturlig” metod (kolhydratreducerad kost med tillskott av mineraler, vitaminer och kolloidalt silver) blivit av med min ”obotliga” cancer, möts jag av misstro på sjukhuset, och trots att jag står där livs levande framför läkarna, så vill de påstå att det är omöjligt! En minst sagt bisarr upplevelse!

Som många numera vet, så är behandling av cancer en världsomfattande mångmiljardindustri, och allt som kan hota dess ”monopol” och svindlande inkomster motarbetas med alla medel! Och de som påpekar detta självklara och lätt påvisbara faktum betraktas oftast som ”konspirationsteoretiker” eller okunniga ”rättshaverister” – utan att några motbevis behöver visas…

Men den som försöker avfärda t.ex. docent Ralf Sundberg (med boken ”Forskningsfusket”) eller läkaren och forskaren Peter C. Götzsche (med boken ”Dödliga mediciner och organiserad brottslighet”) med sådana bortförklaringar har en omöjlig uppgift!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?