1. okt, 2016

Fler lever på cancer än som dör av sjukdomen

Fredagen den 30 september 2016 hade Dagens Nyheter en 20-sidig annonsbilaga, som enbart handlade om CANCER. Sida upp och sida ner presenteras de mest fantastiska (och säkert dyra) forskningsprojekt om olika behandlingsinsatser mot cancer. Självklart inte en rad om hur man kan FÖREBYGGA cancer (det kan ju inget företag tjäna pengar på!) – och ännu mindre något om hur man med enkla, naturliga (icke patenterbara) alternativa metoder kan förebygga och BOTA cancer! I denna bilaga blir man än en gång klar över att sjukdomen cancer föder en hel INDUSTRI! Om man ser till hur många som i dag är sysselsatta med forskning och behandling inom området cancer, så kan man räkna ut, att det numera sannolikt är betydligt fler som LEVER av cancer än som DÖR av cancer! Man förstår att metoder för att bota cancer via medel som inte är beroende av denna industris system och produkter blir ett hot – och därför måste bekämpas med alla tillgängliga metoder! Cancerindustrins miljardbudgetar gör det också möjligt att undanröja detta hot – via uppenbart forskningsfusk och/eller köpta forskare och myndigheter. Denna fullständigt absurda verksamhet, där människoliv väger mycket lätt mot läkemedelsbolagens astronomiska intäkter avslöjas gång på gång t.ex. via avhoppade chefers berättelser och böcker. Men detta tycks gå media och oss alla spårlöst förbi, och samhällets förtroende för denna industri förblir makabert nog i stort sett opåverkat.

Påpekas bör förstås, att de allra flesta av dessa individuella forskare och läkare säkert är ärliga och passionerade och drivs av en vilja att minska mänskligt lidande – men deras uppdragsgivare har naturligtvis som första prioritet att dra in pengar till sina aktieägare och investerare. Detta bör vi ständigt hålla i minnet – och inte naivt tro att pengarna i första hand går till att ”utrota cancern”! Vilket företag skulle vilja förinta sin största inkomstkälla?

En annons i nämnda bilaga bekostas av läkemedelsbolaget BAYER, som säger sig vara ”ett företag i framkant inom cancerbehandling”. Då finns det anledning begrunda de uppgifter som säger, att detta företag under flera år sålde ett läkemedel mot blödarsjuka – som man VISSTE VAR INFEKTERAT MED HIV-VIRUS! Se denna video: https://www.youtube.com/watch?v=wg-52mHIjhs

Man tvingade sluta försäljningen i USA, men sålde i stället medicinen bl.a. till Japan, Frankrike, Spanien och Latinamerika – och dömde därmed flera tusen blödarsjuka barn till en död i AIDS. Något de kan anföra till sitt försvar är att FDA (Food and Drug Administration, USA:s motsvarighet till Läkemedelsverket) godkände detta. Det visar hur korrupta myndigheter samverkar med de stora läkemedelsföretagen, vilket inte är så märkligt, eftersom cheferna i hög grad är samma personer – genom den s.k. ”svängdörrsprincipen”.

Vi som varje år blir fria från vår cancer genom ganska enkla kostförändringar och kosttillägg i form av vitaminer och mineraler väcker ingen uppmärksamhet – men våra erfarenheter är förstås ett allvarligt hot mot CANCERINDUSTRIN, och därför ignoreras dessa enkla, smärtfria, billiga och effektiva metoder. Läkarna tycks bli en smula förvirrade, men bryr sig inte om att undersöka dessa ”icke godkända” metoder. Om man blivit cancerfri på sådant sätt kan man bli avfärdad som fantasifull eller helt enkelt lögnare – även om orsakssambanden är tämligen solklara. Behandlingar som använts och fungerat sedan kanske hundratals år betraktas nu som ”vidskepelse” eller ”kvacksalveri”, medan ”moderna” metoder som ofta bidrar till patienternas död framhålls som baserade på ”vetenskap och beprövad erfarenhet”! Pengar verkar styra ALLT – och om det handlar om tillräckligt mycket pengar försvinner etik och moral spårlöst! Hur länge skall det dröja, innan våra stora media uppmärksammar detta?

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?