17. sep, 2016

Informativ film om kolloidalt silver

Kunskapen om det fantastiska bakteriedödande medlet kolloidalt silver – som även klarar av virus, amöbor, svamp och encelliga parasiter – är bedrövligt dålig bland svenska läkare. Av dem jag träffat har inte någon ens hört talas om det. Ändå har det i flera år använts t.ex. på Astrid Lindgrens Barnsjukhus, där barn med svåra brännskador behandlas med kolloidalt silver, varvid såren läks mycket fortare, med färre komplikationer och väsentligt mindre ärrbildning. Inom veterinärmedicinen har det länge framgångsrikt använts på samma sätt.

Kolloidalt silver är fantastiskt, och enkelt att administrera vid oralt intag även till små barn, eftersom det ser ut som och smakar som vatten. I själva verket ÄR det närmast vatten – till 99,999 % destillerat vatten med endast tio miljondelar silverjoner och oladdade silverpartiklar. Det är med andra ord ett renare vatten än vad de flesta av oss får i kökskranen hemma.

Livsmedelsverket skämmer ut sig genom att på sin hemsida förklara både att medlet är overksamt – och farligt! Och detta utan en enda vetenskaplig referens! Hur den logiken går ihop skulle man vilja veta…

Tusentals människor kan berätta om hur de blivit av med alla möjliga infektioner och hälsoproblem. Men det hela verkar förstås för bra för att vara sant – varför man inte blir trodd, om man berättar. Särskilt gäller detta, om man nämner medlets bekräftade, cancerhämmande förmåga!

Nu har man emellertid framställt en film, som i hög grad avslöjar okunskapen – och borde få rätt många att skämmas. Särskilt gäller det professor Åsa Mellhus, som tycks resa land och rike kring och förtala kolloidalt silver – hänvisande till en människa som på 1950-talet drabbades av argyria (blåfärning av huden) genom intag av den svenska varianten av kolloidalt silver (Ionsilver). Minst sagt märkligt, eftersom Ionsilver började tillverkas först 2001…

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?