12. sep, 2016

Genuin svensk okunskap om kolloidalt silver

Följande Facebook-inlägg av Astrid Leitner är i sin enkelhet mycket upplysande. Det visar vilket u-land Sverige i vissa avseenden är – och borde få tjänstemännen på Livsmedelsverket att rodna! Tyvärr gäller detta fortfarande också de flesta svenska läkare – som ofta är helt okunniga om kolloidalt silver och dess egenskaper. Om de över huvud taget har hört talas om medlet, så är det den gamla skrönan om blåfärgning – något som härrör från helt andra silverprodukter och är helt omöjligt med den form av kolloidalt silver som t.ex. saluförs av Ionsilver i Sverige. Och professor Åsa Mellhus, som reser runt i landet och berättar att en kvinna fått blågrå hud genom att dricka Ionsilvers produkt redan på 1950-talet borde väl åtalas – eftersom Ionsilvers produkt började tillverkas först år 2001! Men hon saknar nog också förmågan att rodna – och antagligen vill hon väl i stället åtala dem som påtalar hennes bedrägeri…

Så här skriver alltså Astrid Leitner:

Här i Österrike köper man KS på apoteket eller i hälsokostaffärer. Min husläkare tycker det är bra. Big Pharma i Sverige, tycks ha stor makt och en stor lobby mot allt som är helande/läkande men som de inte saluför. Bara ekonomiska intressen. Försök att läsa in dig på det så förstår du säkert. Jag använder KS till mycket. Om jag bränt mig ... som ögondroppar ... näsdroppar ... vid urinvägsinfektion ... sårbehandling mm mm mm

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?