9. sep, 2016

Hur skall magen veta?

Flera läkare jag träffat har uttryckt åsikten, att vad vi äter inte har någon betydelse för vår hälsa – åtminstone inte för allvarliga sjukdomar. Då krävs det ”medicin”. Samtidigt förskriver man för de flesta sjukdomar just mediciner, som vi skall svälja och alltså skicka ner till magen. Tydligen anser man då, att vår kropp i hög grad kan påverkas av något vi ger magen, t.o.m. i så hög grad att sjukdomar botas. Samtidigt påstår man alltså att det vi kallar ”mat” och som vi stoppar i magen, inte kan påverka vår hälsa – i alla fall inte bota sjukdomar!

Min fråga är nu: Hur skall magen veta om det är medicin eller ”bara” mat den får?

Om du vill veta hur fel dessa läkare har, så kan du kolla här:http://www.svaradoktorn.se/426070622

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?