8. aug, 2016

Ett exempel på att "min metod" fungerar

Genom att ändra min kost och i stor utsträckning utesluta alla former av socker, samt inta en del vitaminer, mineraler och olika kosttillskott (framför allt D-vitamin, C-vitamin, Omega 3, gurkmeja, ingefära och kolloidalt silver) tycks jag ha blivit av med min cancer - trots att det enligt läkarna skulle vara omöjligt. Mats Larsson från Helsingborg gjorde i princip samma sak och är nu också han cancerfri. Läkarna säger sig aldrig ha upplevt något liknande. Om de varit verkligt intresserade kunde de ha tagit reda på, att det faktiskt finns tusentals människor som botats från cancer på liknande sätt. Som redan Hippokrates, 400 år f Kr, kände till, så är vår kost grundläggande för vår hälsa, men eftersom dagens läkare i sin utbildning knappt fått lära sig något om kost och näringslära, så tycks de inte förstå detta. Och att man kan "äta sig frisk" - till och med från cancer - blir för dem fullkomligt obegripligt. Lyssna på Mats Larssons fantastiska berättelse här:  https://www.youtube.com/attribution_link?a=bg9QynwcGak&u=%2Fwatch%3Fv%3DjeSTwhF-AtI%26feature%3Dshare

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?