17. jul, 2016

Världsomfattande epidemi av hjärnskador om några år?

Mobiltelefoner, I-pads och trådlösa nätverk är klart skadliga – särskilt för barn, och särskilt för barns hjärnor! Det finns åtminstone 1800 vetenskapliga studier som visar detta. Men våra myndigheter fortsätter att nonchalera riskerna, trådlösa nätverk installeras i våra skolor, och barn får egna mobiltelefoner innan de börjar skolan. Möjligen kan detta resultera i ett fruktansvärt uppvaknande om några år. Vem tar då ansvaret? Men den moderna tekniken är förstås en miljardindustri, och myndigheterna tenderar alltid att försvara de stora industriernas intressen i högre grad än vår hälsa. Dags för ett uppvaknande!  Titta gärna på denna länk: https://www.youtube.com/watch?v=mzxSm04L9Z0&feature=share

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?