17. jun, 2016

En iskall tystnad

Jag har nu mer än 65 000 besökare på denna hemsida – som i hög grad handlar om förhållandet kost-hälsa, och framför allt hur man kan förebygga och bota cancer enbart med en förändring av kosten och några kosttillägg i form av vitaminer, mineraler och enkla vegetabiliska produkter, av vilka många kan köpas i en vanlig matvaruaffär. Jag har delgivit flera läkare mina uppgifter – och bett om kommentarer. Inte en enda reaktion! Jag har t.o.m. skrivit ett personligt brev till den kirurg som talade om för mig att jag snart skulle vara död i cancer, om jag inte underkastade mig hans behandling (vilket jag alltså inte gjorde). Inte en kommentar – trots att jag flera gånger särskilt vädjat om sådana! Varför denna tystnad?

Om man anser att jag har helt fel, så borde man väl vara angelägen om att korrigera mig, så att jag inte fortsätter att ”vilseföra” folk! Antingen bryr man sig inte ett dugg om patienterna, eller så inser man att jag i huvudsak har rätt (hädiska tanke). En tredje anledning kan förstås vara, att man finner det under sin värdighet att ens läsa det jag skrivit. Men någon borde åtminstone försöka förklara, hur jag fortfarande kan vara i livet (och så vitt man nu kan se cancerfri), då jag trotsat en enig grupp läkare (varav en nationell specialist på just min typ av cancer) och enbart använt mig av kostförändring och några kosttillskott! Kan någon ge en förklaring? Om någon undrar, så inbringar hemsidan inte en enda krona i intäkter, men insikten om att människor sannolikt varje dag dör i cancer - I ONÖDAN - gör att jag står ut med det, för att kunna sprida budskapet. 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?