16. jun, 2016

Italienare och italienare

Om man håller sig inom den etablerade medicinens paradigm, så kan man hinna ta livet av folk med egna oprövade metoder och komma långt inom ”läkekonsten” – innan man blir avslöjad. Man kan också få hela det skolmedicinska etablissemangets stöd in i det sista. Ett enastående exempel är förstås Dr Paolo Macchiarini.

Om man däremot använder sig av ”kontroversiella metoder” och bevisligen botar mängder av cancerfall med något så löjligt enkelt (och ofarligt) som injektioner av bikarbonat, så blir man förhånad och förföljd av detta etablissemang – och kan slutligen bli av med sin läkarlegitimation. Ett exempel är Dr Tullio Simoncini.

Eftersom båda är italienare, så kan man vad jag förstår inte skylla de olika utfallen på ”etnisk eller nationell diskriminering”. Men det är uppenbart, att man så länge man håller sig något så när inom skolmedicinens ramar, så kan man skada patienter allvarligt utan risk för påföljd (åtminstone under en viss tid). Om man däremot söker sig andra vägar – och räddar livet på sina patienter, så är risken att bli av med sin legitimation betydande.

Det har också under många år t.ex. funnits ett antal säkra och effektiva botemedel mot cancer, vilka ofta resulterat i att deras utövare åtalats och dömts för ”användande av icke godkända läkemedel” – samtidigt som skolmedicinen sagt sig kämpa för att ”lösa cancerns gåta” och under den ”kampen” ofta med sina behandlingar allvarligt misshandlat cancersjuka (ibland med dödlig utgång). 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?