12. jun, 2016

Bortglömda Nobelpristagare

Några Nobelpristagare har gjort enastående upptäckter – som förvaltats dåligt av eftervärlden. I några fall har detta sannolikt berott på att upptäckterna hotat läkemedelsindustrins enorma vinster.

Otto Warburg (Nobelpriset i medicin 1931) visade redan på 1920-talet att cancerceller är extremt beroende av socker på grund av sin avvikande metabolism. Ett bra sätt att förebygga – eller t.o.m. bota - cancer är alltså att minimera sitt intag av kolhydrater (socker och stärkelse). I dag kan cancerpatienter matas med näringslösning som är rena ”sockerbomberna”, och läkarna försäkrar att ”socker har ingenting med cancer att göra”… Fullkomligt häpnadsväckande ”glömska”! Läs t.ex. här:http://fof.se/tidning/2012/3/tumorens-enorma-sockersug

En annan Nobelpristagare var Linus Pauling (Kemi 1954 och Fredspriset 1962). Han förklarade bl.a. C-vitaminets närmast mirakulösa effekter – om det administrerades intravenöst i höga doser. Men när man skulle undersöka hans utsagor använde forskarna så små doser att man inte fick någon effekt – och nu tycks det hela närmast bortglömt. Men titta på denna fullständigt sensationella – och alldeles sanna historia:

Den som är intresserad av fler ”alternativa” behandlingar mot cancer (det finns åtminstone ett tjugotal) kan gå direkt till denna sida:

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?