9. jun, 2016

Olika bedömning av bilskolelärare och läkare

Skulle du vända dig till en bilskola, där lärarna inte kände till att vi har haft högertrafik i Sverige sedan den 3 september 1967? Antagligen inte… Men jag är säker på att du någon gång besökt en vårdcentral eller en mottagning på ett sjukhus, där läkarna inte känner till att man sedan 1920-talet vetat att cancerceller är extremt beroende av socker, och att följaktligen en sockerfri diet kan dramatiskt minska risken för cancer, kanske t.o.m. bidra till att minska utvecklingen av en cancer man redan fått. Att samma läkare dessutom är helt okunniga om att man lika länge känt till ett flertal metoder att via kost och olika kosttillägg bota cancer är förstås lika upprörande. De flesta läkare verkar också helt bortse från kostens betydelse generellt för vår hälsa, vilket är fullkomligt häpnadsväckande. Även om ”vi är vad vi äter” låter som en billig klyscha, så är det ju faktiskt bokstavligen sant – vilket minsta barn nog begriper. Om du vill veta mer om förhållandet kost-hälsa, och litet om hur jag själv ganska enkelt blev av med ”obotlig” cancer, så kan du titta in på denna sida: http://www.svaradoktorn.se/425407360

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?