30. maj, 2016

Bengt Sjöberg har rätt - med råge

I Dagens Nyheters lördagsbilaga den 28 maj 2016 fanns en utförlig artikel om den framgångsrike entreprenören Bengt Sjöberg, som drabbats av lungcancer och skänker två miljarder till alternativ cancerforskning. Han får frågan av DN:s reporter: ”Menar du verkligen att det skulle finnas forskare som har svar på cancerns gåta, men som inte släpps fram av läkemedelsföretagen för att det skulle hota deras marknad?

Hans svar blir: ”Det är jag helt övertygad om!”

Tyvärr har han helt rätt – och det är värre än så… Under närmare 100 år (i vissa fall betydligt längre) har det funnits ”naturliga” metoder som botar cancer, men de har samtliga motarbetats av Big Pharma med alla tillgängliga metoder. De flesta har med hjälp av korrumperade forskare och myndigheter och via juridiska teknikaliteter förbjudits – och utövarna har ofta åtalats och dömts till fängelsestraff. I klartext innebär det, att cancerpatienter under alla dessa år dött – och fortfarande dör – i onödan, av ekonomiska skäl. Denna sanning är förstås för fruktansvärd för att vi riktigt skall kunna ta den till oss. Därför kommer den i det längsta att förnekas, och de som informerar om den riskerar att stämplas som rättshaverister eller galningar. Läs om ett upprörande exempel på verksam cancermedicin som förbjudits här: http://www.svaradoktorn.se/425407782

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?