19. maj, 2016

Märklig epidemi

Förvånande många fall av spontan remission

(spontan remission = att en elakartad tumör helt eller delvis försvinner utan behandling, eller av en behandling som inte anses kunna ha någon påverkan; beräknas normalt inträffa i ett fall av hundra tusen)

På senare tid har i min närmaste omgivning flera fall av ”obotlig” cancer kunnat botas, utan läkares aktiva medverkan. Det handlar bl.a. om pankreascancer med metastaser i lever och njure, mantelcellslymfom, prostatacancer, skivepitelcancer med metastaser i lymfan och äggstockscancer. Inblandade företrädare för skolmedicinen verkar något förvirrade – men ingen tycks visa minsta intresse för orsaken till dessa oförklarliga tillfrisknanden! Jag är själv ett av fallen – och kan inte förklara mig helt oskyldig till epidemins utbredning. Förhoppningsvis kommer den att spridas ytterligare!

Många finner det kanske stötande att raljera om något så fruktansvärt som cancer. Jag finner det mer stötande att människor med cancer fortfarande utsätts för skolmedicinens barbariska behandlingsmetoder (strålning och cellgifter) utan att ens få veta att det finns alternativa metoder, som fungerar smärtfritt och utan biverkningar. Inte mindre stötande är det faktum att de stora läkemedelsbolagen med alla medel försöker (och ofta lyckas) förhindra spridandet av kunskapen om alternativa metoder – som ibland har funnits i mer än 100 år. Läs gärna på sidan ”Botemedel mot cancer”. Gå direkt dit här: 

Och här finns ytterligare en anlednig att bli upprörd över skolmedeicinens sätt att fungera:

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?