9. maj, 2016

DN verkar ha läst på min hemsida

De fakta jag försökt föra fram under några år - och som gjort att jag känt mig tvungen att skapa en hemsida för att informera om - tycks nu också ha nått Dagens Nyheters redaktion (som tidigare inte ens brytt sig om att bekräfta mina tidigare försök till insändare i dessa frågor). Läs på följande länk: http://www.dn.se/debatt/hogt-kolesterol-ar-ofarligt-for-kvinnor-och-friska-man/

Jämför gärna med mina texter under rubrikerna "Kolesterol/statiner" och "Mer om statiner"!!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?