6. maj, 2016

Vet mögelsanerare mer än läkare om sockrets sjukdomseffekter?

Det finns olika teorier om hur folksjukdomar som diabetes och cancer uppstår och kan motarbetas. Ofta visar det sig att upptäckter om sammanhang och fakta kommer från fackmän på andra områden. Detta tycks också gälla inom medicinen. Läkare och forskare där verkar ofta vara så "felprogrammerade" att de inte kan se det alldeles uppenbara (som t.ex. kolhydraters betydelse för cancer). Den som är intresserad och har tid uppmanas ta del av materialet på denna länk: http://www.lfs-web.se/mogel-glukos.htm

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?