28. apr, 2016

Läkarvetenskapen snart ifatt?

Livsmedelsverket har länge ägnat stor kraft åt att desinformera om hur värdelöst kolloidalt silver är, och svenska läkare tycks ignorera och vara fullkomligt okunniga om detta fantastiska preparat - medan vi är många andra som känner till och drar nytta av dess goda egenskaper. Möjligen är en tillnyktring på väg nu, när man i Medicinsk ACCESS vågar skriva om detta. Använd gärna nedanstående länk - och bläddra fram till sidan 51!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?